LOT 10 - TER WEIDE

Wonen aan de Belgische Kust? Kom thuis in ons nieuw woonproject Ter Weide te Oostduinkerke.

Nabij de dorpskern van Oostduinkerke, één van de gezelligste badplaatsen aan de Belgische kust, start Potrell binnenkort met de bouw van 10 prachtige nieuwbouwwoningen. Bakker, slager, scholen, … zijn vlakbij. Sportievelingen kunnen hun hart ophalen bij verscheidene strandclubs, golf ter hille of op een van de vele fiets en wandelroutes. Kortom, een ideale locatie om te wonen of als tweede verblijf op slechts 2 km van het strand.

Deze nieuwbouwwijk omvat 8 halfopen en 2 gesloten bebouwingen met allen een private zonnige tuin. De gezinswoningen worden opgetrokken in een strakke, moderne architectuur en genieten van een groene aangelegde omgeving.

Iedere woning heeft een inkomhal met gastentoilet en vestiaire. De lichtrijke leefruimte omvat een zitruimte, eethoek en volledig geïnstalleerde open keuken met zicht op de zonnige tuin. Aansluitend aan de keuken ontdek je een praktische berging. Lot 2 en 9 beschikken over een inpandige garage terwijl de andere loten de mogelijkheid hebben om een carport te installeren.

Op het verdiep vind je de nachthal, 3 slaapkamers, een handige berging, apart toilet en een badkamer met bad, dubbele wastafel en inloopdouche.

De gezinswoningen zijn kwaliteitsvol en energiezuinig afgewerkt en beschikken allemaal over zonnepanelen en een lucht/water warmtepomp zodat ze voldoen aan het E-30 peil. Ook de voortuinen woorden door ons reeds aangelegd.

Benieuwd om uw nieuwe thuis in Oostduinkerke verder te ontdekken?

Bij lot 6 tot en met 10 is het mogelijk om de woningen aan te kopen aan het 6% BTW-tarief, indien je als koper aan bepaalde voorwaarden voldoet. Vraag gerust naar de voorwaarden.

Je kan ons steeds contacteren op het nummer 051/437 507 of via info@potrell.be voor meer informatie of een afspraak!

WONING OP MAAT | JOUW WONING, JOUW STIJL
Maak van deze woning jouw droomhuis op maat! Voeg je eigen smaak en persoonlijkheid toe en kies zelf de keuken, parket, vloer en badkamer van jouw instapklare woning. Een eigen stek op maat van je wensen en stijl. 
Jij kiest, Potrell voert uit. Zo makkelijk is dat.

3560866
Extra info aanvragen

Locatie

Ter Weide 8
8670 Oostduinkerke

Eigenschappen

Referentie: 3560866
Grondoppervlakte: 292 m²
Bewoonbare oppervlakte: 140 m²
Prijs: € 415.000

Meer info?

Meer info?

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.