LOT 1

Laatste woning, wees er snel bij! 

Nabij de dorpskern van Wijnendale, deelgemeente van Torhout, is POTRELL gestart met de bouw van 5 moderne nieuwbouwwoningen. Dit nieuwe woonproject wordt ontwikkeld op wandelafstand van bakker, slager, school,... en vormt een ideale uitvalsbasis voor jonge gezinnen. Bovendien geniet je van een groene streek met het Wijnendalebos op amper 5 minuten fietsen. Met een vlotte verbinding naar Torhout en Brugge heb je werkelijk alles bij de deur.

Het project bestaat uit 4 gesloten en 1 halfopen bebouwingen. Elke woning is opgebouwd uit een inkomhal met gastentoilet, een ruime, lichtrijke leefruimte met open keuken, eet- en zithoek, en een praktische berging. Via het grote schuifraam heb je zicht op de west-gerichte tuin. Vroege beslissers laten we de mogelijkheid om de indeling van deze leefruimte volledig zelf te kiezen. Het eerste verdiep telt drie slaapkamers, een wasplaats, een apart toilet en een badkamer met dubbele wastafel, bad en inloopdouche. Het zolderverdiep is toegankelijk via een vaste trap en biedt de mogelijkheid om de woning verder uit te breiden. Bij de woning horen 2 carports. De fietsen kunnen gestald worden in de gemeenschappelijke fietsenstalling. 

Ben je benieuwd naar deze laatste nieuwbouwwoning? Aarzel niet en contacteer ons via info@potrell.be of via 051 437 507.

Dit nieuwbouwproject is eveneens geschikt als investeringspand! 

WONING OP MAAT | JOUW WONING, JOUW STIJL
Maak van deze woning jouw droomhuis op maat! Voeg je eigen smaak en persoonlijkheid toe en kies zelf de keuken, parket, vloer en badkamer van jouw instapklare woning. Een eigen stek op maat van je wensen en stijl. Jij kiest, POTRELL voert uit. Zo makkelijk is dat.

De foto's geven reeds een idee van afwerking en zijn geenszins bindend.

3137786
Extra info aanvragen

Locatie

Smissestraat 112-114
8820 Torhout

Eigenschappen

Referentie: 3137786
Grondoppervlakte: 174 m²
Bewoonbare oppervlakte: 166 m²
Prijs: € 291.500

Meer info?

Meer info?

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.