LANDELIJKE WONING, OP STEENWORP VAN ZEE TE LOMBARDSIJDE

DIT PROJECT IS UITVERKOCHT! 

In een nieuwe ontwikkeling in Lombardsijde bieden we 4 landelijke nieuwbouwwoningen aan. Deze gezinswoningen zijn gelegen in een rustige straat die gemakkelijk bereikbaar is. Winkels, scholen, tramhalte, … zijn vlakbij en te voet of met de fiets ben je zo bij het strand! Dankzij de centrale ligging is er bovendien een uitstekende verbinding naar andere badsteden zoals Nieuwpoort, Westende en Middelkerke.

De 4 halfopen bebouwingen worden opgetrokken in een landelijke stijl en voorzien van alle hedendaags comfort. Het gelijkvloers bestaat uit een inkomhal met gastentoilet, een lichtrijke leefruimte met bureaugedeelte, zitruimte, eethoek en open keuken met eiland. Het grote schuifraam zorgt voor veel lichtinval en biedt zicht op de zonnige tuin!

Vervolgens is er nog een praktische berging/wasplaats. Op het eerste verdiep vind je de nachthal, een apart toilet, 3 slaapkamers en een volledig uitgeruste badkamer met dubbele wastafel, ligbad & douche. Daarnaast is er ook een zolderverdiep die extra uitbreidingsmogelijkheden biedt.
Parkeren kan naast de woning en bovendien is er de mogelijkheid om een carport te plaatsen.

Benieuwd naar gelijkaardige nieuwbouwwoningen? Aarzel niet en contacteer ons via info@potrell.be of via 051 437 507.

WONING OP MAAT | JOUW WONING, JOUW STIJL
Maak van deze woning jouw droomhuis op maat! Voeg je eigen smaak en persoonlijkheid toe en kies zelf de keuken, vloer en badkamer. Een eigen stek op maat van je wensen en stijl. Jij kiest, POTRELL voert uit. Zo makkelijk is dat. 

De foto’s geven reeds een idee van afwerking en zijn geenszins bindend.
 

3091114
Extra info aanvragen

Locatie

Bassevillestraat 24
8434 Lombardsijde

Eigenschappen

Referentie: 3091114
Grondoppervlakte: 189 m²
Bewoonbare oppervlakte: 153 m²
Prijs: UITVERKOCHT

Meer info?

Meer info?

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.