Landelijke villa in Ruddervoorde

In Ruddervoorde, deelgemeente van Oostkamp, biedt Potrell deze mooie, landelijke villa aan. U kan er genieten van een prachtige, groene omgeving en een ongelofelijk verzicht. De toekomstige woning bevindt zich op een boogscheut van zowel het gezellige centrum van Ruddervoorde als dat van Torhout. Verder heeft u een vlotte verbinding met de E403 richting Brugge.

Het door Potrell voorgesteld ontwerp op lot 1 is als volgt ingedeeld:

U komt binnen langs de voorkant van de woning via de inkomhal met vestiaire en gastentoilet. Daarna betreedt u de ruime, zonovergoten leefruimte met zit- en eethoek en aansluitend de open keuken. Verder heeft u op het gelijkvloers nog een wasplaats, berging en een inpandige garage.
Op het eerste verdiep bevinden zich 4 slaapkamers, alsook een badkamer met bad, inloopdouche en dubbele lavabo.

Heeft u een ander ontwerp in gedachten? Geen probleem! Wij bouwen volledig op maat! Er kan gebouwd worden binnen een bouwkader van: 10 m op 23 m rekening houdend met de voorschriften. Ook op lot 2 kan deze woning gebouwd worden.

Interesse om de plannen van deze voorgestelde woning in detail te bekijken? Contacteer ons vrijblijvend via info@potrell.be of 051 437 507.

WONING OP MAAT | JOUW WONING, JOUW STIJL
Maak van deze woning jouw droomhuis op maat! Voeg je eigen smaak en persoonlijkheid toe en kies zelf de
keuken, vloer en badkamer. Een eigen stek op maat van je wensen en stijl. Jij kiest, POTRELL voert uit. Zo makkelijk is dat.
Prijzen exclusief BTW en kosten.

3138360
Extra info aanvragen

Locatie

Hertog van Klevestraat 5
8020 Ruddervoorde

Eigenschappen

Referentie: 3138360
Grondoppervlakte: 1.058 m²
Bewoonbare oppervlakte: 205 m²
Prijs: € 491.460

Meer info?

Meer info?

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.