HEDENDAAGSE GEZINSWONING IN MERELBEKE (FLORA)

UITVERKOCHT!

Maak kennis met deze hedendaagse nieuwbouwwoning in Merelbeke. Het betreft de gesloten bebouwing (rechts) met inpandige garage. Deze gezellige thuishaven is gelegen in de Flora wijk en bevindt zich in een zeer groene, rustige omgeving aan de rand van het Liedermeerspark. Supermarkten, scholen, handelszaken, .... zijn vlot bereikbaar. Daarnaast geniet je van een uitstekende verbinding naar de belangrijke verkeersader R4 en de autosnelwegen (E40, E17). Centrumstad Gent is vlakbij.

De gezinswoning is ingedeeld in een inkomhal met gastentoilet en vestiaire, een open leefruimte met zithoek, eetruimte en keuken met eiland. De rijwoning beschikt op het eerste verdiep over twee slaapkamers, een grote dressingruimte, een apart toilet en een badkamer met dubbele wastafel, ligbad en douche. Vervolgens bereik je het tweede verdiep met een derde én vierde slaapkamer. Bovendien geniet deze zeer energiezuinige nieuwbouwwoningen (E-30) van een inpandige garage en een diepe zuidwestgerichte tuin. Deze woning is tevens uiterst geschikt als investeringspand! Prijs is exclusief kosten.

WONING OP MAAT | JOUW WONING, JOUW STIJL
Maak van deze woning jouw droomhuis op maat! Voeg je eigen smaak en persoonlijkheid toe en kies zelf de keuken, vloer en badkamer van jouw instapklare woning. Een eigen stek op maat van je wensen en stijl. Jij kiest, POTRELL voert uit. Zo makkelijk is het.

De foto’s geven reeds een idee van afwerking en zijn geenszins bindend.

2334907

Loten in dit project

lot 1
Woning
VERKOCHT
Te koop
3 slaapkamers
Ref. lot 1
Opp. 579 m²
lot 2
Woning
IN OPTIE
Te koop
4 slaapkamers
Ref. lot 2
Opp. 385 m²
Extra info aanvragen

Locatie

Verlorenbroodstraat 116
9820 Merelbeke

Eigenschappen

Referentie: 2334907
Prijs: UITVERKOCHT

Meer info?

Meer info?

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.