Gerenoveerde woning met tuin en uitweg te Veurne

In de provinciestad Veurne renoveerde POTRELL deze charmante woning in de Brugse Steenweg. De woning is gelegen aan de rand van de stad en biedt hiermee een uitstekende verbinding naar zowel het centrum als naar de E40.

Afgewerkt met kwalitatieve materialen werd deze woning volledig omgevormd tot een praktische starterswoning. Eveneens ideaal als investeringspand.

De woning bestaat op het gelijkvloers uit een inkomhal met toilet – lichtrijke eet – en zithoek – ingerichte keuken met aansluitende berging. De eerste verdieping werd ingedeeld in een nachthal – 2 slaapkamers – badkamer met ligbad, dubbele wastafel & toilet. De zolder is toegankelijk via een vaste trap en werd ingericht als derde, volwaardige slaapkamer. Verder beschikt deze woning over een tuin met tuinberging en een uitweg. Een parkeerstrook en het kerkplein zorgen voor de nodige parkeerplaats.

Iets voor u? Voor meer info of een vrijblijvend plaatsbezoek kunt u ons telefonisch contacteren op het nummer 051/437 507 of per e-mail via info@potrell.be

1738636
Extra info aanvragen

Locatie

Brugse Steenweg 98A
8630 Veurne

Eigenschappen

Referentie: 1738636
Grondoppervlakte: 144 m²
Bewoonbare oppervlakte: 103 m²
EPC-waarde: 203 kWh/m²
Prijs: € 219.000

Meer info?

Meer info?

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.