EXCLUSIEVE VILLA OP UNIEKE LOCATIE IN OOSTDUINKERKE

Op een toplocatie in Oostduinkerke bouwt Potrell binnenkort uw droomwoning!

Deze prachtige, alleenstaande villa, ontworpen door Architectenburo Berkein bevindt zich op een ruim perceel van 633m². U kan er genieten van een prachtige, rustige en groene omgeving in alle privacy. U bevindt zich op een zucht van het strand en ook winkels, restaurants, sportterreinen en zoveel meer zijn in de directe omgeving aanwezig. Er is daarbij een heel vlotte verbinding naar de E40.

De woning ademt klasse uit, dit dankzij de elegante, stijlvolle architectuur en het gebruik van kwalitatieve materialen.

Het door Potrell voorgesteld ontwerp is als volgt ingedeeld:

U komt binnen langs de zijkant van de woning via de inkomhal met vestiaire en gastentoilet. Daarna betreedt u de ruime, zonovergoten leefruimte met zit- en eethoek en aansluitend de open keuken. De grote raampartijen bieden zicht op de zuidwestgerichte tuin. Verder heeft u op het gelijkvloers nog een bureau en praktische berging met wasplaats die toegang biedt tot de dubbele, inpandige garage.
Op het eerste verdiep bevindt zich een master bedroom met dressing en aansluitend een badkamer met bad, inloopdouche, dubbele lavabo en apart toilet. Verder zijn er nog 3 ruime slaapkamers en een tweede badkamer met douche en lavabo. Deze verdieping beschikt ook over een extra berging.

Heeft u een ander ontwerp in gedachten? Geen probleem! Wij bouwen volledig op maat! Er kan gebouwd worden binnen een bouwkader van: 10 m op 21,75 m rekening houdend met de voorschriften.

Interesse om de plannen van deze voorgestelde woning in detail te bekijken? Contacteer ons vrijblijvend via info@potrell.be of 051 437507.

WONING OP MAAT | JOUW WONING, JOUW STIJL
Maak van deze woning jouw droomhuis op maat! Voeg je eigen smaak en persoonlijkheid toe en kies zelf de keuken, vloer en badkamer. Een eigen stek op maat van je wensen en stijl. Jij kiest, POTRELL voert uit. Zo makkelijk is dat.

Prijzen exclusief kosten en BTW. 

De foto’s geven reeds een idee van afwerking en zijn geenszins bindend.
 

2756433
Extra info aanvragen

Locatie

Mereldreef 19
8670 Oostduinkerke

Eigenschappen

Referentie: 2756433
Grondoppervlakte: 633 m²
Bewoonbare oppervlakte: 280 m²
Prijs: € 789.000

Meer info?

Meer info?

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.