EXCLUSIEVE VILLA OP TOPLIGGING IN OEKENE

Potrell biedt jou vastgoed op ander niveau aan. Deze strakke witte nieuwbouwvilla wordt gekenmerkt door architecturale hoogstandjes, een luxueuze afwerkingsgraad, lichtrijke leefruimtes en een stijlvolle uitstraling. Bovendien is deze villa zeer goed gelegen in de nabijheid van de belangrijkste invalswegen, centrum Roeselare, Rumbeke, Oekene en AZ Delta.

De exclusieve woning, gelegen op een perceel van 1372m² of meer indien gewenst, zal een pareltje worden dankzij de luxueuze afwerking. Met een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 369m² geniet je van grote, lichtrijke ruimtes.
Deze tijdloze villa zal op het gelijkvloers bestaan uit een ruime inkomhal met gastentoilet & vestiaire, een zithoek, een aparte bureau of speelhoek, een ruime open keuken, een eetplaats en een aparte berging met wasplaats.

Door de vorm van de villa geniet u over het volledige verdiep van lichtrijke ruimtes met zicht op de zuidwest gerichte tuin. Daarnaast is er ook een overdekt terras waar het heerlijk vertoeven is. Op het verdiep zijn er 2 badkamers en 4 slaapkamers waarvan 1 master bedroom met dressing. Tot slot heeft deze energiezuinige nieuwbouwvilla een ruime dubbele garage met automatische poort.

Interesse om de plannen van deze unieke nieuwbouwvilla in detail te bekijken?
Is deze woning niet jouw stijl of wens je graag de plannen aan te passen, dan is dit zeker mogelijk. Neem vrijblijvend contact met ons op via info@potrell.be of 051/437 507.

VILLA OP MAAT | JOUW WONING, JOUW STIJL
Heb je andere wensen voor deze villa? Als meester in het bouwen realiseert Potrell jouw droomwoning op maat. Met ons team van architect en bouwadviseur gaan we op zoek naar het ideale bouwplan. Samen met jou selecteren we een unieke stijl en zorgen we voor een hoogstaande afwerking. Ons bouwteam realiseert jouw unieke villa.
 

3127330
Extra info aanvragen

Locatie

8800 Roeselare

Eigenschappen

Referentie: 3127330
Grondoppervlakte: 1.372 m²
Bewoonbare oppervlakte: 369 m²

Meer info?

Meer info?

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.