COMING SOON - SINT-DENIJS-WESTREM

COMING SOON! 

Op een toplocatie in Sint-Denijs-Westrem biedt Potrell binnenkort 4 moderne gezinswoningen aan. Het project bevindt zich in de dorpskern, op wandelafstand van verscheidene buurtwinkels en scholen. Het bruisende centrum van Gent ligt op fietsafstand en je hebt een uitstekende verbinding naar de belangrijke verkeeraders R4, N43 en E40.

Dit nieuwe woonproject heeft een stijlvolle, architecturale uitstraling! We bieden nieuwbouwwoningen aan met zowel 3 als 4 slaapkamers. Alle woningen genieten van open leefruimtes met vloerverwarming op het gelijkvloers en worden volledig instapklaar afgeleverd. Bovendien kan de binnenafwerking naar eigen smaak gekozen worden binnen een reeds voorzien budget. De woningen met 4 slaapkamers hebben daarenboven ook nog een dressingruimte of er is de mogelijkheid om een tweede badkamer te voorzien. Vervolgens beschikken alle woningen over een private tuin.

Prijzen zijn vanaf €359.000, exclusief kosten.

Interesse in dit project? Aarzel niet en contacteer ons snel voor meer informatie. Je kan ons steeds bereiken via info@potrell.be of 051/437 507.

WONING OP MAAT | JOUW WONING, JOUW STIJL
Maak van deze woning jouw droomhuis op maat! Voeg je eigen smaak en persoonlijkheid toe en kies zelf de keuken, vloer en badkamer van jouw instapklare woning. Een eigen stek op maat van je wensen en stijl. Jij kiest, POTRELL voert uit. Zo makkelijk is dat.

De foto’s geven reeds een idee van afwerking en zijn geenszins bindend

2310103

Loten in dit project

lot 1
Woning
Prijs op aanvraag
Te koop
3 slaapkamers
Ref. lot 1
Opp. 191 m²
lot 2
Woning
Prijs op aanvraag
Te koop
4 slaapkamers
Ref. lot 2
Opp. 209 m²
lot 4
Woning
Prijs op aanvraag
Te koop
4 slaapkamers
Ref. lot 4
Opp. 262 m²
Extra info aanvragen

Eigenschappen

Referentie: 2310103
Prijs: vanaf € 359.000

Meer info?

Meer info?

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.