Charmante woning met tuin en uitweg te Veurne

Ontdek deze woning tijdens de open huizenroute op donderdag 7 juni van 17u - 18u30. Alle informatie vindt u op : https://www.potrell.be/blog/agenda-open-huizenroute-veurne-diksmuide-nie...

In de provinciestad Veurne renoveerde POTRELL deze charmante woning in de Brugse Steenweg. De woning is gelegen aan de rand van de stad en biedt hiermee een uitstekende verbinding naar zowel het centrum als naar de E40.

Afgewerkt met kwalitatieve materialen werd deze woning volledig omgevormd tot een praktische starterswoning. Eveneens ideaal als investeringspand.

De woning bestaat op het gelijkvloers uit een inkomhal met toilet – lichtrijke eet – en zithoek – ingerichte keuken met aansluitende berging. De eerste verdieping werd ingedeeld in een nachthal – 2 slaapkamers – badkamer met ligbad, dubbele wastafel & toilet. De zolder is toegankelijk via een vaste trap en werd ingericht als derde, volwaardige slaapkamer. Verder beschikt deze woning over een tuin met tuinberging en een uitweg. Een parkeerstrook en het kerkplein zorgen voor de nodige parkeerplaats.

Iets voor u? Voor meer info of een vrijblijvend plaatsbezoek kunt u ons telefonisch contacteren op het nummer 051/437 507 of per e-mail via info@potrell.be

1354699
Extra info aanvragen

Locatie

Brugse Steenweg 98
8630 Veurne

Eigenschappen

Referentie: 1354699
Grondoppervlakte: 144 m²
Bewoonbare oppervlakte: 103 m²
EPC-waarde: 203 kWh/m²
Prijs: € 250.000

Bouwplannen