BOUWGROND - ROESELARE

Bouwgrond op toplocatie in Roeselare!

Potrell biedt dit prachtig perceel villabouwgrond aan waar je kan genieten van heel wat privacy! Het perceel van maar liefst 1372m² is gelegen op wandelafstand van het nieuwe AZ Delta, nabij buurtwinkels, scholen... Het gaat in dit geval om lot nummer 3. Het bouwperceel is geschikt voor open bebouwing en biedt flexibele bouwmogelijkheden. Er is bovendien ook de mogelijkheid om dit perceel te verruimen met 250m² extra grond.

Dit is de vraagprijs indien je bouwt met POTRELL. Verkies je echter de bouwgrond aan te kopen zonder bouwverplichting dan bedraagt de grondprijs €290/m². 

Heb je interesse in dit uniek perceel bouwgrond?
Je kan ons steeds contacteren per mail via info@potrell.be of telefonisch 051/437 507. 

WONING OP MAAT, JOUW WONING, JOUW STIJL 
Bouw op dit stuk grond, jouw droomhuis op maat!

Als meester in het bouwen realiseert POTRELL jouw totaalproject. We zijn een betrouwbare partner en realiseren hoogstaande nieuwbouwprojecten. Met ons team van architect en bouwadviseur gaan we op zoek naar het ideale bouwplan. Samen met jou selecteren we een unieke stijl en zorgen we voor een hoogstaande afwerking. Jij kiest, onze bouwspecialisten voeren uit. Ons bouwteam realiseert binnen een afgesproken tijdspanne en binnen een vast budget jouw droomwoning. Vaarwel zorgen en stress. 
 

2069522
Extra info aanvragen

Locatie

Kerkweg 0
8800 Roeselare

Eigenschappen

Referentie: 2069522
Grondoppervlakte: 1.372 m²
Prijs: VERKOCHT

Meer info?

Meer info?

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.