BOUWEN OP MAAT IN ROESELARE

In een residentiële omgeving te Roeselare (Rumbeke), dicht bij het kasteel van Rumbeke en het Sterrenbos, bevinden zich vier mooie bouwpercelen om een prachtige nieuwbouwwoning op te bouwen. De ligging is een ideale combinatie voor wie houdt van rust en toch nabij de stad wil wonen. Scholen, restaurants, ontspanningsmogelijkheden,
supermarkts, handelszaken en andere winkels zijn vlakbij. De buurt wordt bovendien gekenmerkt door een mooie, groene omgeving en geniet je van een zeer goede mobiliteit (Kortijk, Brugge).

De percelen hebben een minimum oppervlakte van 810 m² (lot 2). De loten zijn geschikt voor alleenstaande bebouwing en biedt flexibele bouwmogelijkheden binnen een bouwkader van maximaal 12m breed op 21m diep.

Het ontwerp van de moderne nieuwbouwwoning bestaat op het gelijkvloers uit een inkomhal met gastentoilet en een open leefruimte met keuken, eet- en zithoek. Aansluitend is er een praktische berging/wasplaats die ook toegang biedt aan de inpandige garage. De bovenverdieping beschikt over 3 slaapkamers, een apart toilet en een badkamer met ligbad, inloopdouche en dubbele wastafel.

De woning zal energiezuinig gebouwd worden volgens de huidige energienormen met hoge afwerkingsgraad en reeds aangelegde tuin. Ons team van architecten heeft een modern en hedendaags ontwerp uitgetekend maar op dit perceel bouwgrond kan ook een woning volledig op uw maat gebouwd worden!

De vraagprijs is gebaseerd op het bovenstaande ontwerp en exclusief BTW en bijkomende kosten zoals aanleg wegenis, notaris- en registratiekosten.

Voor de snelle beslissers: Indien je als koper aan bepaalde voorwaarden voldoet, kun je eventueel genieten van het 6% BTW-tarief op (een gedeelte van de) constructie. Vraag gerust naar de voorwaarden.

WONING OP MAAT | JOUW WONING, JOUW STIJL
Als meester in het bouwen realiseert POTRELL jouw totaalproject. We zijn een betrouwbare partner en realiseren hoogstaande nieuwbouwprojecten. Met ons team van architect en bouwadviseur gaan we op zoek naar het ideale bouwplan. Samen met jou selecteren we een unieke stijl en zorgen we voor een hoogstaande afwerking. Jij kiest, onze bouwspecialisten voeren uit. Ons bouwteam realiseert jouw droomwoning, binnen een afgesproken tijdspanne en een vast budget. Vaarwel zorgen en stress.

3239257
Extra info aanvragen

Locatie

Staakmolenstraat 40
8800 Roeselare

Eigenschappen

Referentie: 3239257
Grondoppervlakte: 810 m²
Bewoonbare oppervlakte: 184 m²
Prijs: € 555.000

Meer info?

Meer info?

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.