App 1.2

Laatste appartement te koop!

In een groen kader te Destelbergen, start POTRELL binnenkort met de bouw van een exclusief kleinschalig appartementsgebouw. De toekomstige bewoners kunnen in alle rust genieten van de groene omgeving en van de nabijgelegen Schelde. Deze villa-appartementen liggen op slechts een 3-tal km van het stadscentrum van Gent en er zijn tal van winkels en handelszaken in de onmiddellijke nabijheid.

De residentie geniet van een strakke en tijdloze uitstraling. Het gebruik van duurzame materialen versterkt het stijlvolle karakter van dit nieuwbouwproject. De invulling gebeurt met een uiterste eis aan kwaliteit en hoge graad van afwerking. De appartementen worden volledig instapklaar afgeleverd.

Dit nieuwbouwproject “Het Pannen Huys” bestaat uit 4 appartementen. Er is nog 1 appartement met 2 slaapkamers beschikbaar. De lichtrijke leefruimtes sluiten aan op de zonnige private aangelegde tuinen of op de ruime terrassen. Parkeren kan op de voorziene autostaanplaatsen op eigen terrein (verplicht aan te kopen). De fietsen kunnen gestald worden in een aparte fietsenberging. Daarnaast beschikt elk appartement ook over een aparte zolderruimte en is er een lift aanwezig in het gebouw.

Prijzen zijn vanaf € 424.500, exclusief kosten.

Interesse in deze rustig maar toch centraal gelegen residentie? Aarzel niet en contacteer ons snel via info@potrell.be of 051/437 507 om de plannen en meer info te ontvangen.

APPARTEMENT OP MAAT | JOUW APPARTEMENT, JOUW STIJL
Maak van dit appartement jouw droomappartement op maat! Voeg je eigen smaak en persoonlijkheid toe en kies zelf de keuken, parket, vloer en badkamer van jouw instapklare eigendom. Een eigen stek op maat van je wensen en stijl. Jij kiest, POTRELL voert uit. Zo makkelijk is dat.

De foto's geven reeds een idee van afwerking en zijn geenszins bindend.

2044853
Extra info aanvragen

Locatie

Panhuisstraat 18
9070 Destelbergen

Eigenschappen

Referentie: 2044853
Grondoppervlakte: 162 m²
Bewoonbare oppervlakte: 127 m²
Prijs: € 424.500

Meer info?

Meer info?

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.