ALLEENSTAANDE NIEUWBOUWWONING IN SINT- KRUIS (BRUGGE)

Prachtige nieuwbouwwoning waar je kan genieten van heel wat privacy! 

In een residentiële omgeving te Brugge (Sint-Kruis), dicht bij de Maalse Steenweg en aan het kasteel van Male, bevindt zich deze nog te bouwen nieuwbouwwoning. Deze gezinswoning is bereikbaar via een private toegangsweg op de Lodewijk van Malestraat. De ligging is een ideale combinatie voor wie houdt van rust en toch nabij de stad wilt wonen. Supermarkt, handelszaken en andere winkels zijn vlakbij. De buurt wordt bovendien gekenmerkt door een mooie, groene omgeving en geniet van een zeer goede mobiliteit (Brugge, Damme, Maldegem).  

Het perceel heeft een oppervlakte van 639 m² (lot 2). Het lot is geschikt voor alleenstaande bebouwing en biedt flexibele bouwmogelijkheden binnen een bouwkader van maximaal 14m breed op 12m diep.  

Het ontwerp van de moderne nieuwbouwwoning bestaat op het gelijkvloers uit een inkomhal met gastentoilet en een open leefruimte met keuken, eet- en zithoek. Aansluitend is er een praktische berging/wasplaats die ook toegang biedt aan de inpandige garage. De bovenverdieping beschikt over 3 slaapkamers, een apart toilet en een badkamer met ligbad, inloopdouche en dubbele wastafel.

De woning zal energiezuinig gebouwd worden volgens de huidige energienormen met hoge afwerkingsgraad en reeds aangelegde tuin.

Ons team van architecten heeft een modern en hedendaags ontwerp uitgetekend maar op dit perceel bouwgrond kan ook een woning volledig op maat gebouwd worden!

Interesse om de plannen van deze voorgestelde woning in detail te bekijken? Contacteer ons vrijblijvend via info@potrell.be of 051 437507. Verkoopprijs is exclusief bijkomende kosten.

WONING OP MAAT | JOUW WONING, JOUW STIJL
Als meester in het bouwen realiseert POTRELL jouw totaalproject. We zijn een betrouwbare partner en realiseren hoogstaande nieuwbouwprojecten. Met ons team van architect en bouwadviseur gaan we op zoek naar het ideale bouwplan. Samen met jou selecteren we een unieke stijl en zorgen we voor een hoogstaande afwerking. Jij kiest, onze bouwspecialisten voeren uit. Ons bouwteam realiseert jouw droomwoning, binnen een afgesproken tijdspanne en een vast budget. Vaarwel zorgen en stress.

De beelden zijn ter inspiratie en zijn geenszins bindend.

2575582
Extra info aanvragen

Locatie

Lodewijk van Malestraat 66
8000 Brugge

Eigenschappen

Referentie: 2575582
Grondoppervlakte: 639 m²
Bewoonbare oppervlakte: 188 m²
Prijs: IN OPTIE

Meer info?

Meer info?

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.