4 halfopen woningen met garage op steenworp van zee te Middelkerke

Droom je om te wonen op wandel- en fietsafstand van het strand? Dan is dit project van 4 stijlvolle nieuwbouwwoningen misschien net wat je zoekt. Dit nieuwe woonproject bevindt zich in de onmiddellijke omgeving van talrijke winkels en is vlot bereikbaar dankzij de N34. Je geniet bovendien van een uitstekende verbinding naar tal van andere badsteden (zoals Nieuwpoort, Westende, Middelkerke,...) die nabijgelegen zijn.  

Bij elke nieuwbouw bestaat het gelijkvloers uit een inkomhal met apart toilet, een leefruimte bestaande uit een zit-, eethoek en open keuken. Aansluitend is er een praktische wasplaats / berging, die op zijn beurt toegang verleent aan de inpandige garage. Het eerste verdiep is opgebouwd uit twee slaapkamers, een badkamer, een apart toilet, een berging / dressing. Het zolderverdiep is toegankelijk via een vaste trap en beschikt over een derde slaapkamer. Tevens is er extra ruimte voor berging voorzien. Indien gewenst, kan deze ruimte nog omgebouwd worden naar een vierde slaapkamer. Deze 4 halfopen nieuwbouwwoningen beschikken ook allemaal over een aangename tuin. Het nabijgelegen oude tankstation verdwijnt en zal ook ontwikkeld worden door Potrell.

De ruwbouw van deze woningen is reeds opgetrokken. Kies nu de afwerking van jouw instapklare woning en verhuis binnenkort!

Benieuwd naar dit project? Je bent van harte welkom in onze modelwoning. Contacteer ons snel via 051/437 507 of via info@potrell.be.

WONING OP MAAT | JOUW WONING, JOUW STIJL
Maak van deze woning jouw droomhuis op maat! Voeg je eigen smaak en persoonlijkheid toe en kies zelf de keuken, vloer en badkamer binnen het reeds inbegrepen budget. Een eigen stek op maat van je wensen en stijl. Jij kiest, POTRELL voert uit. Zo makkelijk is dat.

De foto's geven reeds een idee van afwerking en zijn geenszins bindend. 

2267425

Loten in dit project

LOT 1
Woning
€ 279.000
Te koop
3 slaapkamers
Ref. Woning 1CC
Opp. 199 m²
LOT 2
Woning
Verkocht
LOT 3
Woning
Verkocht
LOT 4
Woning
€ 285.000
Te koop
3 slaapkamers
Ref. Woning 4CC
Opp. 199 m²
Extra info aanvragen

Locatie

Lombardsijdelaan 128R
8434 Lombardsijde

Eigenschappen

Referentie: 2267425
Prijs: € 279.000

Meer info?

Meer info?

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.