4 GEZINSWONINGEN MET GARAGE EN TUIN IN HAMME

In een residentiële straat te Hamme ontwikkelt Potrell binnenkort 4 moderne nieuwbouwwoningen. Deze woningen zijn gelegen op wandel- en fietsafstand van bakker, supermarkt, scholen, … en zijn een ideale uitvalsbasis voor jonge gezinnen. Het natuurgebied De Bunt is ook vlakbij. Bovendien geniet je van een uitstekende verbinding naar Sint-Niklaas (N41) en naar Gent en Antwerpen via de E17.

Dit nieuwe woonproject bestaat uit 2 gesloten en 2 halfopen bebouwingen met elk een garage (al dan niet inpandig).  Deze zeer energiezuinige gezinswoningen (E-30) worden gekenmerkt door een optimale indeling en genieten van open leefruimtes met keuken, zit- en eethoek. Het grote schuifraam zorgt voor veel lichtinval en biedt zicht op de zonnige tuin! De huizen hebben telkens 3 slaapkamers en een volledig uitgeruste badkamer met ligbad, douche en dubbele wastafel. Daarnaast beschikt men allen over een aparte berging/wasplaats en een zolder. Bij woning 2 en 3 kunnen op het zolderverdiep nog extra kamers ondergebracht worden. Deze nieuwbouwwoningen zijn ook een ideaal investeringspand!

Prijzen zijn vanaf € 259.000, exclusief kosten.

Ben je op zoek naar een energiezuinige gezinswoning? Contacteer ons snel om meer informatie te ontvangen. We zijn steeds bereikbaar via info@potrell.be of op het nummer 051 437 507. 

WONING OP MAAT | JOUW WONING, JOUW STIJL
Maak van deze woning jouw droomhuis op maat! Voeg je eigen smaak en persoonlijkheid toe en kies zelf de keuken, vloer en badkamer van jouw instapklare woning. Een eigen stek op maat van je wensen en stijl. Jij kiest, POTRELL voert uit. Zo makkelijk is dat.

De foto’s geven reeds een idee van afwerking en zijn geenszins bindend.

2323698

Loten in dit project

lot 1
Woning
IN OPTIE
lot 2
Woning
IN OPTIE
lot 3
Woning
Prijs op aanvraag
Te koop
3 slaapkamers
Ref. lot 3
Opp. 221 m²
lot 4
Woning
IN OPTIE
Extra info aanvragen

Locatie

Rietstraat 27
9220 Hamme

Eigenschappen

Referentie: 2323698
Prijs: vanaf € 259.000

Meer info?

Meer info?

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.