2 UNIEKE BOUWGRONDEN TE OOSTDUINKERKE

Welkom in Oostduinkerke, de mooie badplaats aan de Belgische kust. In een nieuwe ontwikkeling biedt Potrell 2 prachtige stukken bouwgrond met en zonder bouwverplichting met onze firma aan. De percelen genieten van heel wat privacy!

De gronden bevinden zich nabij de dorpskern van Oostduinkerke en zijn bereikbaar via een aparte, private toegangsweg. De ligging is een ideale combinatie voor wie houdt van rust en toch nabij het strand wilt wonen! Sportievelingen kunnen hun hart ophalen bij verscheidene strandclubs, op het golfterrein of op een van de vele fiets-, wandel- en ruiterroutes. Kortom, een ideale locatie om te wonen of te ontspannen.

De loten nummer 9 en 12 hebben maar liefst een oppervlakte van respectievelijk 1087 m² en 1361 m² . Ieder bouwperceel is geschikt voor een open bebouwing met twee bouwlagen (plat dak). Prijzen zijn vanaf € 304.360, exclusief kosten (registratierechten, architectkosten, bouwkost, infrastructuur,...) . De prijzen met bouwverplichting zijn vanaf € 275/m² (zonder bouwverplichting vanaf € 300/m² exclusief kosten). Dit kan dus ook een zeer interessante investering zijn om binnen enkele jaren te bouwen.

Heb je interesse in een uniek perceel bouwgrond te Oostduinkerke? Contacteer ons snel via info@potrell.be of via 051 437 507.

BOUWEN OP MAAT | JOUW WONING, JOUW STIJL
Bouw met Potrell op dit stuk grond jouw droomhuis op maat! Als meester in het bouwen realiseert Potrell jouw totaalproject. Ons vakkundig team begeleidt jou doorheen het volledige bouwtraject. We zijn een betrouwbare partner en realiseren hoogstaande nieuwbouwprojecten. Jij kiest, onze bouwspecialisten voeren uit. Vaarwel zorgen en stress. 

De visualisaties zijn ter inspiratie van bouwen op maat en zijn geenszins bindend.
 

3165861

Loten in dit project

lot 09 - Polderstraat
Bouwgrond
€ 304.360
Te koop
0 slaapkamers
Ref. bouwperceel 09 - Polderstraat
Opp. 1 087 m²
lot 11 - Polderstraat
Bouwgrond
WONING IN OPBOUW
Te koop
0 slaapkamers
Ref. bouwperceel 11 - Polderstraat
Opp. 1 018 m²
lot 12 - Polderstraat
Bouwgrond
€ 374.275
Te koop
0 slaapkamers
Ref. bouwperceel 12 - Polderstraat
Opp. 1 361 m²
Extra info aanvragen

Locatie

Polderstraat 86
8670 Oostduinkerke

Eigenschappen

Referentie: 3165861
Prijs: vanaf € 304.360 exclusief kosten

Meer info?

Meer info?

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.