2 HEDENDAAGSE WONINGEN IN RUDDERVOORDE

UITVERKOCHT

Welkom in Ruddervoorde. In deze deelgemeente van Oostkamp is Potrell bezig met de bouw van 2 hedendaagse gezinswoningen. Dit nieuwe woonproject is gelegen vlakbij de dorpskern van Ruddervoorde. Te voet of met de fiets ben je zo bij verscheidene winkels, de school en het postkantoor. Bovendien geniet je van een uitstekende verbinding naar centrumstad Brugge (E403) en ook Torhout is nabij.

Het project bestaat uit een halfopen en gesloten bebouwing. De woningen genieten van een moderne architectuur en een optimale indeling. Op het gelijkvloers is er een inkomhal met gastentoilet en vestiaire, een open leefruimte met een bureaugedeelte, keuken, eet- en zithoek. Vervolgens is er een praktische berging/wasplaats. De grote ramen zorgen voor een lichtrijke woning en vanuit de eetplaats is er zicht op de tuin. De bovenverdieping bestaat uit een nachthal met afzonderlijk toilet, 3 slaapkamers en een badkamer met ligbad, douche en dubbele wastafel. Daarnaast is er ook een zolderverdiep. Deze is nu ingericht als opbergruimte, maar er is de mogelijkheid om deze aan te passen naar een 4de slaapkamer of hobbyruimte. Bovendien beschikt elk huis over een private autostaanplaats en is er de mogelijkheid om een carport te plaatsen. Deze nieuwbouwwoning is eveneens geschikt als investeringspand! Prijs is exclusief kosten.

Benieuwd naar deze nieuwbouwwoning in het charmante Ruddervoorde? Aarzel niet en contacteer ons via info@potrell.be of 051/437 507.

WONING OP MAAT | JOUW WONING, JOUW STIJL
Maak van deze woning jouw droomhuis op maat! Voeg je eigen smaak en persoonlijkheid toe en kies zelf de keuken, vloer en badkamer. Een eigen stek op maat van je wensen en stijl. Jij kiest, POTRELL voert uit. Zo makkelijk is dat.

De foto's geven reeds een idee van afwerking en zijn geenszins bindend.

2266369

Loten in dit project

LOT 1
Woning
Verkocht
LOT 2
Woning
Verkocht
Extra info aanvragen

Locatie

Torhoutsestraat 106
8020 Oostkamp

Eigenschappen

Referentie: 2266369
Prijs: UITVERKOCHT

Meer info?

Meer info?

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.