2 HEDENDAAGSE RUIME WONINGEN TE MIDDELKERKE

Laatste woning te koop

In de badstad Lombardsijde, die volop aan het opwaarderen is, bouwt POTRELL 2 nieuwbouwwoningen. Deze gezinswoningen zijn gelegen in een rustige straat, maar toch in de buurt van winkels, restaurants, scholen én nabij het strand. Dit nieuwbouwproject bevindt zich bovendien ook op fietsafstand van het geliefde Nieuwpoort.

De tussenwoning en de halfopen woning, met een bewoonbare oppervlakte van respectievelijk 194 en 197 m², zijn als volgt ingedeeld: Op het gelijkvloers is er een inkomhal, gastentoilet, zit- en eethoek, keuken met keukeneiland en een aparte wasplaats/ berging. Het verdiep bestaat uit 3 slaapkamers, een apart toilet en een ruime badkamer bestaande uit ligbad, dubbele wastafel en douchevoorziening.

Dankzij het traditioneel zadeldak beschik je op zolder over veel bergruimte. Via de keuken heb je toegang tot de gezellige tuin. Er bestaat ook de mogelijkheid om de achterliggende garagebox aan te kopen. Deze woningen voldoen uiteraard aan de strenge energienormen. Kortom: een ideale woning of interessante opbrengsteigendom. Verhuizen kan in het najaar van 2020.

Benieuwd naar dit project? Contacteer ons snel via 051/437 507 of via info@potrell.be

Bezoek alvast onze kijkwoning tijdens de Open Kijkdagen op zaterdag 24 en zondag 25 oktober. De kijkwoning is gelegen in de Bassevillestraat 20 te Lombardsijde. Parkeren kan op het aansluitend terrein van de Lombardsijdelaan 126. De woning kan op een veilige manier bezocht worden. Mondmasker is verplicht.
 
WONING OP MAAT | JOUW WONING, JOUW STIJL
Maak van deze woning aan zee jouw droomhuis op maat! Instapklaar! Jij kiest de afwerking van vloer, deuren, trap, keuken & badkamer. Dit kan binnen het voorziene budget of helemaal naar eigen smaak en wens. Jij kiest, POTRELL voert uit. Zo makkelijk is het.

De foto's geven reeds een idee van afwerking en zijn geenszins bindend.
 

1904937

Loten in dit project

Woning 1
Woning
€ 244.500
Te koop
3 slaapkamers
Ref. Woning 1
Opp. 171 m²
Woning 2
Woning
Verkocht
Extra info aanvragen

Locatie

Santhovenstraat 34
8430 Middelkerke

Eigenschappen

Referentie: 1904937
Prijs: € 244.500

Meer info?

Meer info?

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.