Smaakvolle nieuwbouwvilla op toplocatie in Zwijnaarde!

DIT PROJECT IS UITVERKOCHT

In een uiterst groene, residentiële woonwijk (de Hekers) te Zwijnaarde nabij Domein de Ghellinck bevinden zich deze twee zeer unieke bouwpercelen om prachtige alleenstaande nieuwbouwwoningen op te realiseren. Mis deze unieke kans in het mooie, groene Zwijnaarde niet!

De topligging van deze percelen is een ideale combinatie voor wie houdt van rust en een groene omgeving, maar toch nabij de bruisende stad Gent wil vertoeven. Scholen, winkels, supermarkten en ontspanningsmogelijkheden bevinden zich op een boogscheut. De mobiliteit is ook uitstekend met de nabijheid van de E40 en E17.

Het perceel “lot 5” heeft respectievelijk een oppervlakte van 1195 m2.

Deze strakke nieuwbouwwoning bestaat op het gelijkvloers uit een inkomhal met gastentoilet, een bureauruimte, een lichtrijke zithoek en open keuken met zicht op de royale tuin. De ruime inpandige garage met bergruimte maakt het gelijkvloers af.

Op het verdiep vinden we een nachthal, vier ruime slaapkamers waarvan één slaapkamer met mogelijkheid tot het installeren van een douchekamer. Verder is er een ruime, volledig geïnstalleerde badkamer met dubbele wastafel, inloopdouche en ligbad, een apart toilet en handige berging.

De toegangsweg naar de nieuwbouwvilla wordt voorzien door Potrell.

Deze nieuwbouwvilla wordt energiezuinig afgewerkt (E30) en voorzien van de nodige zonnepanelen, een warmtepomp en vloerverwarming.

Heb je interesse in deze prachtige villa op een toplocatie in Zwijnaarde? Contacteer ons voor meer informatie of een afspraak op 09 394 67 95 of via info@potrell.be.

WONING OP MAAT | JOUW WONING, JOUW STIJL
Als meester in het bouwen realiseert POTRELL jouw totaalproject. We zijn een betrouwbare partner en realiseren hoogstaande nieuwbouwprojecten. Met ons team van architect en bouwadviseur gaan we op zoek naar het ideale bouwplan. Samen met jou selecteren we een unieke stijl en zorgen we voor een hoogstaande afwerking. Jij kiest, onze bouwspecialisten voeren uit. Ons bouwteam realiseert jouw droomwoning, binnen een afgesproken tijdspanne en een vast budget. Vaarwel zorgen en stress.
De visualisaties zijn ter inspiratie en zijn geenszins bindend.

3503008
Extra info aanvragen

Locatie

Ten Bos 9
9052 Zwijnaarde

Eigenschappen

Referentie: 3503008
Grondoppervlakte: 1.192 m²
Bewoonbare oppervlakte: 203 m²
Prijs: VERKOCHT

Meer info?

Meer info?

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.