MODERNE NIEUWBOUWVILLA OP RUIM PERCEEL IN RUMBEKE

In een residentiële omgeving te Roeselare (Rumbeke), dicht bij het kasteel van Rumbeke en het Sterrebos, bevinden zich vier mooie bouwpercelen om een prachtige nieuwbouwwoning op te bouwen. De ligging is een ideale combinatie voor wie houdt van rust en toch nabij de stad wil wonen. Scholen, restaurants, ontspanningsmogelijkheden, supermarkten, handelszaken en andere winkels zijn vlakbij. De buurt wordt bovendien gekenmerkt door een mooie, groene omgeving en geniet je van een zeer goede mobiliteit (Kortrijk, Brugge).

Het perceel van lot 1 heeft een groot oppervlakte van 801 m². Alle loten zijn geschikt voor alleenstaande bebouwing en bieden flexibele bouwmogelijkheden binnen een bouwkader van maximaal 12m breed op 20m diep.

Het ontwerp van de moderne nieuwbouwwoning bestaat op het gelijkvloers uit een inkomhal met gastentoilet en een open leefruimte met keuken, eet- en zithoek. Aansluitend is er een praktische berging/wasplaats voorzien. Op de eerste verdieping bevinden zich 4 volwaardige slaapkamers waarbij één kamer geniet van een ensuite douchekamer. Daarnaast is er nog een handige berging, apart toilet en een volledig uitgeruste badkamer met dubbele wastafel, ligbad en inloopdouche.

De woning beschikt over een ruime oprit met de mogelijkheid om een carport te installeren. Deze ruime woning zal energiezuinig gebouwd worden volgens de huidige energienormen met hoge afwerkingsgraad, voorzien van een warmtepomp en vloerverwarming. Ons team van architecten heeft een modern en hedendaags ontwerp uitgetekend maar op dit perceel bouwgrond kan ook een woning volledig op uw maat gebouwd worden!

Ben je ook op zoek naar dit type woning? We helpen je graag verder. Je kan steeds een zoekfiche invullen via de link www.potrell.be/huis-te-koop, zo word je automatisch op de hoogte gehouden van panden die aan jouw criteria voldoen. Ontdek ook ons aanbod op http://www.potrell.be/te-koop.

Je kan ons telefonisch contacteren op het nummer 051 437 507 of via e-mail info@potrell.be.

3477586

Locatie

8800 Roeselare

Eigenschappen

Referentie: 3477586
Grondoppervlakte: 801 m²
Bewoonbare oppervlakte: 188 m²

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.