LOT 11 - NEPTUNE

In een rustige woonwijk nabij het centrum van Wetteren ontwikkelt Potrell binnenkort een woonproject van twee stijlvolle woningen.

Dit project bestaat uit twee halfopen nieuwbouwwoningen met een hedendaagse architectuur. Deze woningen liggen op een uitstekende locatie met tal van winkels, supermarkten, ontspanningsmogelijkheden en scholen om de hoek. Op slechts 400 meter van de woningen bereik je het station. Daarnaast zijn de woningen ook perfect gelegen voor een maximale mobiliteit met vlotte verbindingen naar diverse invalswegen (E40 – E17).

Het gelijkvloers van de woningen bestaat uit een inkomhal met vestiaire en gastentoilet. In de lichtrijke zit- en eethoek is het heerlijk vertoeven dankzij de vele glaspartijen met uitzicht op de zuidgerichte tuin. De open keuken is volledig geïnstalleerd met aansluitend een handige berging/wasplaats.

Op het eerste verdiep ontdek je de nachthal, drie ruime slaapkamers, een badkamer met inloopdouche, bad en dubbele wastafel en een apart toilet. Er is mogelijkheid om een vaste trap te plaatsen om de zolderverdieping te bereiken zodat deze kan ingericht worden als extra slaapkamer of polyvalente ruimte.

De nieuwbouwwoningen hebben een ruime oprit met voldoende autostaanplaatsen.

De gedeelde toegangsweg naar de woningen wordt door Potrell aangelegd en is inbegrepen in de prijs.

Deze nieuwbouwwoningen worden instapklaar en energiezuinig afgewerkt, voorzien van de nodige zonnepanelen (E-peil 30) en vloerverwarming op de gelijkvloerse verdieping en badkamer. De vraagprijs is exclusief bijkomende kosten.

Benieuwd naar deze hedendaagse nieuwbouw woningen op een uitstekende, rustige locatie in Wetteren? Contacteer ons op het nummer 09 394 67 95 of via info@potrell.be voor meer informatie of een afspraak!

WONING OP MAAT | JOUW WONING, JOUW STIJL
Maak van deze woning uw droomhuis op maat! Voeg je eigen smaak en persoonlijkheid toe en kies zelf de keuken, parket, vloer en badkamer van jouw instapklare woning. Een eigen stek op maat van je wensen en stijl. Jij kiest, Potrell voert uit.

3445387

Locatie

9230 Wetteren

Eigenschappen

Referentie: 3445387
Grondoppervlakte: 319 m²
Bewoonbare oppervlakte: 163 m²

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.