STIJLVOL WONEN OP UITZONDERLIJK RUIM PERCEEL IN OORDEGEM

DIT PROJECT IS UITVERKOCHT

Tussen de bruisende centrumsteden Gent, Aalst en Dendermonde vindt u het landelijke Oordegem, deelgemeente van Lede. Hier realiseert Potrell een uitzonderlijke nieuwbouwvilla op zeer ruim perceel van 1669 m². De nieuwbouwwoning is bereikbaar via een private weg waardoor je in alle rust en privacy kan vertoeven. De alleenstaande villa bevindt zich op een uitstekende locatie. Zo is de basisschool iets verder in de straat en zijn er tal van andere handelszaken en ontspanningsmogelijkheden nabij. De ruime villa is ook perfect gelegen voor een vlotte mobiliteit met verbindingen naar de N9 en de E40.

Het gelijkvloers van de landelijke villa bestaat uit een inkomhal met vestiaire mogelijkheden en gastentoilet.
Verder is er een gezellige, lichtrijke zithoek met aansluitend een eethoek en open keuken met zicht op de royale tuin. Aansluitend op de keuken is er berging/wasplaats die naadloos aansluit op de inpandige garage.

Op de eerste verdieping ontdek je een nachthal, 4 ruime slaapkamers en een afzonderlijk toilet. De badkamer is volledig geïnstalleerd met inloopdouche, ligbad en dubbele wastafel. Er is tevens ook nog een ruime zolder die bereikbaar is met een zolderluik.

Deze energiezuinige woning is voorzien van de nodige zonnepanelen zodat ze voldoet aan E-peil 30 (BENwoning).
De gezinswoning wordt instap klaar afgewerkt. Indien je als koper aan bepaalde voorwaarden voldoet, kun je eventueel genieten van het 6% BTW-tarief op de constructie. Vraag gerust naar de voorwaarden.

Benieuwd naar deze stijlvolle villa op een zeer ruim perceel in Oordegem? Contacteer ons op het nummer 051/437 507 of via info@potrell.be voor meer informatie of een afspraak!

WONING OP MAAT | JOUW WONING, JOUW STIJL
Maak van deze woning uw droomhuis op maat! Voeg je eigen smaak en persoonlijkheid toe en kies zelf de keuken, parket, vloer en badkamer van jouw instapklare woning. Een eigen stek op maat van je wensen en stijl. Jij kiest, Potrell voert uit.

3345178
Extra info aanvragen

Locatie

Speurtstraat 52
9340 Lede

Eigenschappen

Referentie: 3345178
Grondoppervlakte: 1.669 m²
Bewoonbare oppervlakte: 183 m²
Prijs: VERKOCHT

Meer info?

Meer info?

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.