Lot 1 - Kapellebilk

In het centrum van Pittem realiseert Potrell een leuk woonproject van 3 woningen in de Kapellebilk. Dit project bestaat uit twee halfopen en 1 open bebouwing met een hedendaagse, strakke architectuur. De gezinswoningen liggen op een uitstekende locatie met tal van winkels, supermarkten, ontspanningsmogelijkheden en scholen op wandelafstand. De woningen zijn ook perfect gelegen voor een maximale mobiliteit met verbindingen naar de E403 en op slechts 5 minuten van stad Tielt.

Het gelijkvloers van deze open bebouwing bestaat uit een inkomhal, een ruime berging/wasplaats, toilet, open keuken en een lichtrijke eet- en zithoek met mooi zicht op de tuin waar het heerlijk genieten is.
Op de eerste verdieping vind je een nachthal, afzonderlijk toilet en 3 ruime slaapkamers terug. De badkamer is volledig geïnstalleerd met douche, bad en dubbele wastafel. Verder is er nog een handige berging aanwezig.

Deze energiezuinige woning is voorzien van vloerverwarming en de nodige zonnepanelen zodat ze voldoet aan E-peil 30 (BEN-woning). De woning wordt instapklaar afgewerkt met aangelegde tuin (oprit, ingezaaid gras, terras, tuinafsluiting), vloerbekleding, etc.

Enthousiast naar deze laatste hedendaagse woning in het centrum van Pittem?
Je kan ons steeds contacteren op het nummer 051/437 507 of via info@potrell.be voor meer informatie of een afspraak!

WONING OP MAAT | JOUW WONING, JOUW STIJL
Maak van deze woning uw droomhuis op maat! Voeg je eigen smaak en persoonlijkheid toe en kies zelf de keuken, parket, vloer
en badkamer van jouw instapklare woning. Een eigen stek op maat van je wensen en stijl. Jij kiest, Potrell voert uit.

3281442
Extra info aanvragen

Locatie

Kapellebilk 2
8740 Pittem

Eigenschappen

Referentie: 3281442
Grondoppervlakte: 419 m²
Bewoonbare oppervlakte: 158 m²
Prijs: € 389.000

Meer info?

Meer info?

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.