Lot 12

In Drongen, deelgemeente van Gent, realiseert Potrell 2 ruime nieuwbouw gezinswoningen. Deze 2 halfopen bebouwingen maken deel uit van een woonproject van 3 loten. De woningen liggen in een gezellige woonwijk met een goede verbinding naar het centrum van Drongen en het levendige Gent. Ontspannen kan in het recreatiegebied ‘De
Blaarmeersen’ en in Natuurreservaat Bourgoyen-Ossemeersen gelegen op fietsafstand.

De koppelbouw heeft een landelijke stijl en beide woningen beschikken grote bewoonbare oppervlakte (176-182m²) met zonnige tuin. De woningen bestaan uit een inkomhal met gastentoilet, een bureauhoek en een ruime lichtrijke leefruimte met open keuken. Aansluitend is er een praktische berging met wasplaats.
Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers, een apart toilet en een volledig uitgeruste badkamer met dubbele wastafel, ligbad en inloopdouche. Op de grote zolderverdieping is er nog een vierde grote slaapkamer of mogelijkheid tot polyvalente ruimte, bureau of hobbyruimte.

Elke woning beschikt over een oprit met de mogelijkheid om een carport te installeren. Verder worden deze woningen energiezuinig (E-peil 30) en instapklaar afgewerkt. De vraagprijs is exclusief bijkomende kosten.
Indien je als koper aan bepaalde voorwaarden voldoet, kun je eventueel genieten van het 6% BTW-tarief op (een gedeelte van de) constructie. Vraag gerust naar de voorwaarden.

Benieuwd om uw nieuwe thuis verder te ontdekken?
Je kan ons vrijblijvend contacteren op het nummer 09 394 67 95 of via info@potrell.be voor meer informatie of een
afspraak!

WONING OP MAAT | JOUW WONING, JOUW STIJL
Maak van deze woning jouw droomhuis op maat! Voeg je eigen smaak en persoonlijkheid toe en kies zelf de keuken, vloer en
badkamer van jouw instapklare woning. Een eigen stek op maat van je wensen en stijl. Jij kiest, Potrell voert uit.
Zo makkelijk is het!

3250410

Locatie

9031 Drongen

Eigenschappen

Referentie: 3250410
Grondoppervlakte: 314 m²
Bewoonbare oppervlakte: 176 m²

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.