Lot 1

HEDENDAAGS WONEN VLAKBIJ GENT

Aan de Gentse rand bouwt Potrell 2 halfopen gezinswoningen naar ontwerp van Tactiel architecten. De moderne, grote hedendaagse woningen liggen dichtbij het centrum van Sint-Denijs-Westrem waar tal van winkels, horecazaken en scholen aanwezig zijn. Op fietsafstand bereik je het bruisende centrum van Gent waar er steeds heel wat te beleven is! Deze locatie ontleent zich ook ideaal om te ontspannen in de landelijke omgeving van de Leie. Zo is het groene dorp Afsnee dichtbij. De woningen hebben ook een vlotte verbinding naar de N43, R4, E40 en E17. Kortom, de ideale woonomgeving vlakbij Gent!

De lichtrijke gezinswoningen zijn optimaal ingedeeld: ze bestaan uit een overdekte inkom met toegang tot de inkomhal met gastentoilet. De leefruimte heeft een aangename zit- en eethoek en een ruime open keuken met aansluitend een koele berging. De vele raampartijen zorgen voor een lichtrijke woonbeleving met aangenaam zicht op de tuin. Beide woningen hebben een inpandige garage die te bereiken is via de inkomhal of de ruime berging/wasplaats.
Op de eerste verdieping is er een nachthal, een apart toilet, een praktische berging, 3 slaapkamers en een volledig uitgeruste badkamer met dubbele wastafel, ligbad en inloopdouche. Via het zolderluik bereik je de zolderverdieping waar er nog een grote polyvalente ruimte is die dienst kan doen als bureau, hobbyruimte of extra slaapkamers.
Iedere woning wordt kwalitatief en energiezuinig afgewerkt met de nodige zonenpanelen zodat ze voldoen aan BEN-norm E-30. 

Wordt dit uw nieuwe gezinswoning nabij Gent? 
Contacteer ons vrijblijvend op het nummer 09 394 67 95 of via info@potrell.be voor meer informatie of een afspraak!

WONING OP MAAT | JOUW WONING, JOUW STIJL
Maak van deze woning uw droomhuis op maat! Voeg je eigen smaak en persoonlijkheid toe en kies zelf de keuken, parket, vloer en badkamer van jouw instapklare woning. Een eigen stek op maat van je wensen en stijl. Jij kiest, Potrell voert uit. Zo makkelijk is het!

3249370

Locatie

9051 Sint-Denijs-Westrem

Eigenschappen

Referentie: 3249370
Grondoppervlakte: 492 m²
Bewoonbare oppervlakte: 186 m²

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.