Modern, ruim wonen in drongen

In Drongen, deelgemeente van Gent, realiseerde Potrell een strakke hedendaagse open bebouwing.  Deze nieuwbouwwoning ligt op een toplocatie, namelijk in een gezellige woonwijk met een goede verbinding naar het centrum van Drongen en het levendige Gent. Sporten en ontspannen kan in het recreatiegebied ‘De Blaarmeersen’ op slechts 15 minuten fietsen.

De gezinswoning heeft een moderne look en geniet van een grote bewoonbare oppervlakte met zonnige tuin. De hedendaagse woning bestaat uit een inkomhal met vestiaireruimte en gastentoilet, een bureau of speelhoek en een grote lichtrijke leefruimte met open keuken en zicht op de tuin. Aansluitend is er een praktische berging met wasplaats voorzien. 

Op de eerste verdieping bevinden zich 4 volwaardige slaapkamers waarbij één kamer geniet van een ensuite douchekamer. Daarnaast is er nog een handige berging, apart toilet en een volledig uitgeruste badkamer met dubbele wastafel, ligbad en inloopdouche.

De woning beschikt over een ruime oprit met de mogelijkheid om een carport te installeren. Deze energiezuinige woning met zonnepanelen heeft E-peil 30 en wordt hoogwaardig afgewerkt. Zo wordt er vloerverwarming en parket voorzien op het gelijkvloers. Het eerste verdiep is voorzien van fineerparket.

Ben je ook op zoek naar dit type woning? We helpen je graag verder. Je kan steeds een zoekfiche invullen via de link www.potrell.be/huis-te-koop, zo word je automatisch op de hoogte gehouden van panden die aan jouw criteria voldoen. Ontdek ook ons aanbod op http://www.potrell.be/te-koop.

Je kan ons telefonisch contacteren op het nummer 051 437 507 of via e-mail info@potrell.be.

3230315

Locatie

9031 Drongen

Eigenschappen

Referentie: 3230315
Grondoppervlakte: 637 m²
Bewoonbare oppervlakte: 188 m²

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.