Lot 2 - Jakob Reyvaertstraat

In het idyllische Lissewege, op een boogscheut van Brugge bouwt Potrell binnenkort 2 aantrekkelijke gezinswoningen. De woningen zijn gelegen in het centrum van het witte polderdorp. Deze behoort tot één van de 10 mooiste dorpen van Vlaanderen. De halfopen bebouwingen genieten van een stijlvolle uitstraling. Deze toplocatie in de Polders biedt een vlotte verbinding naar N31 en A11. Scholen, gezellige horecazaken en winkels bevinden zich vlakbij. Zowel Brugge als Knokke centrum zijn op slechts 20 minuten rijden. 

Beide gezinswoningen beschikken over een inkomhal met gastentoilet en vestiaire. De lichtrijke leefruimte met open keuken, zit- en eetruimte sluit perfect aan op de zuidgerichte tuin onder de bekende kerktoren. In de leefruimte heb je tevens de ruimte om een bureauhoek in te richten. Verder bevindt zich op het gelijkvloers nog een handige berging/wasplaats. Elke woning heeft een eigen parkeerplek en de mogelijkheid om een fiets-/tuinberging te installeren.

De eerste verdieping is ingericht met een nachthal, apart toilet, 3 slaapkamers en een uitgeruste badkamer met dubbele wastafel, ligbad en inloopdouche. Het zolderverdiep is bereikbaar met een valtrap. De woningen zijn zeer energiezuinig en voorzien van een lucht/water warmtepomp.. Deze leuke instapklare gezinswoningen voldoen aan de BEN-normen (E30). 

Indien je als koper aan bepaalde voorwaarden voldoet, kun je eventueel genieten van het 6% BTW-tarief op (een gedeelte van de) constructie. Vraag gerust naar de voorwaarden.

Wordt dit uw nieuwe gezinswoning in het witte polderdorp onder de kerktoren van Lissewege? 
Aarzel niet en contacteer ons snel via info@potrell.be of via 051 437 507.

WONING OP MAAT | JOUW WONING, JOUW STIJL
Maak van deze woning jouw droomhuis op maat! Voeg je eigen smaak en persoonlijkheid toe en kies zelf de keuken, vloer en badkamer van jouw instapklare woning. Een eigen stek op maat van jouw wensen en stijl. Jij kiest, Potrell voert uit. 
Zo makkelijk is het!

3193020

Locatie

8380 Lissewege

Eigenschappen

Referentie: 3193020
Grondoppervlakte: 185 m²
Bewoonbare oppervlakte: 122 m²

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.