HEDENDAAGSE, RUIME WONING MET GROTE TUIN IN GENT

DIT PROJECT IS UITVERKOCHT

In het levendige Gent bouwt Potrell binnenkort een zeer hedendaagse gezinswoning op ruim perceel van 341 m² ! Deze nieuwbouwwoning is gelegen aan de rand van de Gentse ring en vlakbij de watersportbaan als ook het Stedelijk Natuurreservaat Bourgoyen-Ossemeersen. De woning geniet van een moderne, strakke uitstraling met heel grote tuin. Meer dan plaats genoeg voor jouw spelende kinderen of huisdieren. De centrale locatie van dit project biedt een vlotte verbinding naar E40, E17, R4 en diverse N-wegen. Scholen, horecazaken en winkels bevinden zich vlakbij. Verder wordt de Nekkersputstraat ook volledig hernieuwd met oog op het ontharden en vergroenen van de buurt.

De hedendaagse gezinswoning beschikt over een inkomhal met gastentoilet, vestiaire en ruime berging/wasplaats. Verder is er een inpandige garage voorzien. Op het gelijkvloers kan je nog de ruime leefruimte met open keuken terugvinden met zicht op de ruime tuin waar het heerlijk vertoeven is! 

Het eerste verdiep is ingericht met een nachthal, apart toilet, 3 ruime slaapkamers en een uitgeruste
badkamer met dubbele wastafel, ligbad en inloopdouche. Het zolderverdiep is bereikbaar  met een vaste strap en fungeert als polyvalente ruimte met mogelijkheid voor extra slaapkamers, bureau of ontspanningsruimte. De woning is energiezuinig en voorzien van de nodige zonnepanelen. Deze leuke instapklare gezinswoning voldoet aan de BEN-normen (E30). 

Wordt dit uw nieuwe gezinswoning met uitzonderlijk grote tuin in de Gent? 
Aarzel niet en contacteer ons snel via info@potrell.be of via 051 437 507.

WONING OP MAAT | JOUW WONING, JOUW STIJL
Maak van deze woning jouw droomhuis op maat! Voeg je eigen smaak en persoonlijkheid toe en kies zelf de keuken, vloer en badkamer van jouw instapklare woning. Een eigen stek op maat van jouw wensen en stijl. Jij kiest, Potrell voert uit. Zo makkelijk is het!

3186904
Extra info aanvragen

Locatie

Nekkersputstraat 136
9000 Gent

Eigenschappen

Referentie: 3186904
Grondoppervlakte: 341 m²
Bewoonbare oppervlakte: 218 m²
Prijs: VERKOCHT

Meer info?

Meer info?

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.