MODERN, HEDENDAAGS WONEN IN LAARNE

In het gegeerde Laarne realiseerde Potrell een strakke, ruime woning. Deze halfopen woning geniet van een moderne uitstraling met alle hedendaags comfort. De nieuwbouwwoning is gelegen op een steenworp van Gent dankzij de vlotte verbinding met de R4 - E17 en E40. Het centrum van Laarne met scholen, winkels en eetgelegenheden bevindt zich om de hoek.

De instapklare woning beschikt over een inkomhal met gastentoilet en vestiaire. Vanuit de lichtrijke leefruimte met open keuken, zit- en eetruimte heb je zicht op de aangename zuidwest gerichte tuin. Verder bevindt zich op het gelijkvloers nog een handige berging/wasplaats alsook een ruime bureauruimte of extra lees- of speelhoek.

Op de eerste verdieping ontdek je een nachthal, apart toilet, 3 ruime slaapkamers en een volledig uitgeruste badkamer met dubbele wastafel, ligbad en inloopdouche. De zolder is toegankelijk via een valtrap. Er is ruimte om indien gewenst een vaste trap te installeren zodat je de zolderruimte kan uitbreiden naar extra slaapkamers of een polyvalente ruimte. Deze energiezuinige woning met zonnepanelen behaalt E-peil 30 en wordt instap klaar afgewerkt. Verder geniet je van een ruime oprit met de mogelijkheid om een carport te installeren.

Ben je ook op zoek naar dit type woning? We helpen je graag verder. Je kan steeds een zoekfiche invullen via de link www.potrell.be/huis-te-koop, zo word je automatisch op de hoogte gehouden van panden die aan jouw criteria voldoen. Ontdek ook ons aanbod op http://www.potrell.be/te-koop.

Je kan ons telefonisch contacteren op het nummer 051 437 507 of via e-mail info@potrell.be.

3175895

Locatie

9270 Laarne

Eigenschappen

Referentie: 3175895
Grondoppervlakte: 439 m²
Bewoonbare oppervlakte: 187 m²

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.