UNIEK WONEN IN GENT

In Gent, op een toplocatie, ontwikkelt Potrell een ruime, alleenstaande villa. Dit project bestaat uit 2 halfopen bebouwingen en 1 open bebouwing. De woningen liggen op een heel centrale locatie, dicht bij het centrum, in een residentiële doodlopende straat. De woningen zijn perfect gelegen voor een maximale mobiliteit met uiterst vlotte verbindingen naar de E40 en E17 en om de hoek van het UZ Gent. 

De nieuwbouwwoning geniet van een aangenaam tuin met de nodige privacy door het behoud van enkele bomen. De ruime woning heeft een hedendaagse, tijdloze architectuur waar het wooncomfort hoog in het vaandel wordt gedragen.
Het gelijkvloers bestaat uit een inkomhal, gastentoilet, inpandige garage en twee ruime bergingen. In de open keuken en een lichtrijke eet- en zithoek in parket is het aangenaam vertoeven met zicht op het terras en de tuin. Er is ook nog een ruime bureau ruimte aanwezig die ook perfect kan dienen als extra slaapkamer. Op de eerste verdieping vind je de nachthal, 4 slaapkamers, een badkamer met douche, bad en dubbele wastafel en apart gelegen toilet terug. De woningen worden instap klaar afgewerkt met oog voor detail. De huizen zijn zeer energiezuinig en hoogwaardig afgewerkt. Ze beschikken allen over ventilatiesysteem D, vloerverwarming en de nodige zonnepanelen zodat ze voldoen aan de BEN-normen (E30). Kortom een unieke kans om een nieuwbouwwoning te kopen op een centrale ligging!

Ben je ook op zoek naar dit type woning? We helpen je graag verder. Je kan steeds een zoekfiche invullen via de link www.potrell.be/huis-te-koop, zo word je automatisch op de hoogte gehouden van panden die aan jouw criteria voldoen. Ontdek ook ons aanbod op http://www.potrell.be/te-koop.

Je kan ons telefonisch contacteren op het nummer 051 437 507 of via e-mail info@potrell.be.

3154303

Loten in dit project

Lot 1 - Jean Raystraat
Woning
Verkocht
Lot 2 - Jean Raystraat
Woning
Verkocht
Lot 3 - Jean Raystraat
Woning
Verkocht

Locatie

9000 Gent

Eigenschappen

Referentie: 3154303

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.