LOT 4

In het mooie Zeveneken, deelgemeente van Lochristi bouwt Potrell binnenkort 2 gezinswoningen op ruime loten van respectievelijk 700 m² en 692 m². De loten zijn gelegen in een groene omgeving met prachtig verzicht. De woningen genieten van een stijlvolle, landelijke uitstraling. Deze toplocatie biedt een vlotte verbinding naar de E17 en de R4. Scholen en winkels bevinden zich op wandelafstand en het gezellige centrum van Lochristi is vlakbij.

Elk huis beschikt over een inkomhal met gastentoilet en vestiaire. Vanuit de lichtrijke leefruimte met open keuken, zit- en eetruimte heb je zicht op de aangename zonnige tuin. Verder bevindt zich op het gelijkvloers nog een bureau en garage met berging/wasplaats.

Het eerste verdiep is ingericht met een nachthal, een apart toilet, een berging, 3 slaapkamers en een uitgeruste badkamer met dubbele wastafel, ligbad en inloopdouche. Bovendien wordt er in elke woning een vaste trap naar het zolderverdiep geplaatst. Hier kan een 4e of 5e slaapkamer worden ondergebracht.

De woningen zijn zeer energiezuinig en voldoen aan de BEN-normen (E30).

Wordt dit uw nieuwe gezinswoning in het groene Lochristi? Aarzel niet en contacteer ons snel via info@potrell.be of via 051 437 507.

WONING OP MAAT | JOUW WONING, JOUW STIJL
Maak van deze woning jouw droomhuis op maat! Voeg je eigen smaak en persoonlijkheid toe en kies zelf de keuken, vloer en badkamer. Een eigen stek op maat van je wensen en stijl. Jij kiest, POTRELL voert uit. Zo makkelijk is dat.

De foto's geven reeds een idee van afwerking en zijn geenszins bindend.

3137767

Locatie

9080 Lochristi

Eigenschappen

Referentie: 3137767
Grondoppervlakte: 700 m²
Bewoonbare oppervlakte: 195 m²

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.