PRACHTIGE, ALLEENSTAANDE WONING TE HOUTHULST

In het groene Houthulst, een gemeente tussen Diksmuide en Roeselare bouwt Potrell binnenkort een moderne, alleenstaande woning met gezellige tuin (lot 2). In de omgeving kan je genieten van een groene omgeving, heel wat winkels en vlotte bereikbaarheid. De woning is te bereiken via een privé oprit waardoor u nog meer kan genieten van de nodige rust & privacy.

Deze nieuwbouwwoning beschikt over een inkomhal met gastentoilet. Vanuit de lichtrijke leefruimte met open keuken, zit- en eetruimte heb je zicht op de aangename tuin. Verder bevindt zich op het gelijkvloers nog een handige wasplaats/berging. Naast de woning kan er een carport voorzien worden.

Het eerste verdiep is ingericht met een nachthal, een apart toilet, 3 slaapkamers, waarvan één met aanpallende dressing en berging. Verder is er een uitgeruste badkamer met dubbele wastafel, ligbad en douche. De woning is zeer energiezuinig en wordt voorzien van alle hedendaagse comfort.

Ben je ook op zoek naar dit type woning? We helpen je graag verder. Je kan steeds een zoekfiche invullen via de link www.potrell.be/huis-te-koop, zo word je automatisch op de hoogte gehouden van panden die aan jouw criteria voldoen. Ontdek ook ons aanbod op http://www.potrell.be/te-koop.

Je kan ons telefonisch contacteren op het nummer 051 437 507 of via e-mail info@potrell.be.
 

3112242

Locatie

8650 Houthulst

Eigenschappen

Referentie: 3112242
Grondoppervlakte: 420 m²
Bewoonbare oppervlakte: 152 m²

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.