WITTEWALLE - MODERNE NIEUWBOUWWONINGEN TE GENT

In een rustige woonwijk in Gent werden 9 moderne nieuwbouwwoningen ontwikkeld. Deze woningen hebben een vlotte verbinding naar de belangrijkste invalswegen en de R4. De indeling van deze woningen is als volgt: het gelijkvloers beschikt over een inkomhal, gastentoilet, open leefruimte, keuken en praktische berging. Het eerste verdiep telt een nachthal, 3 slaapkamers, een badkamer en een apart toilet. De zolder is toegankelijk via een zolderluik en vlizotrap. Elke woning beschikt over een oprit, voortuin en achtertuin.  

Het project Wittewalle kenmerkt zich door de groene omgeving. Dankzij de grote raampartijen kan er optimaal genoten worden van natuurlijk licht en is er een ultieme beleving met de tuin die grenst aan het achterliggende stuk bos. Daarenboven word je als toekomstige eigenaar ook mede-eigenaar van het stuk bos.

Alle woningen zijn reeds verkocht.

Ben je ook op zoek naar dit type woning? We helpen je graag verder. Je kan steeds een zoekfiche invullen via de link www.potrell.be/huis-te-koop, zo word je automatisch op de hoogte gehouden van panden die aan jouw criteria voldoen. Ontdek ook ons aanbod op http://www.potrell.be/te-koop.

Je kan ons telefonisch contacteren op het nummer 051 437 507 of via e-mail info@potrell.be.
 
 

1923603

Locatie

9000 Gent

Eigenschappen

Referentie: 1923603

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.