Vanaf nu is het elke dag vakantie

04/10/2015

Genieten van een lang leven. Dat is sinds twee jaar het allerbelangrijkste voor Johnny en Véronique. Nu ze allebei op brugpensioen zijn, verkochten ze hun huis in Oostkamp, hun caravan in Stekene en hun auto voor de deur. Voortaan is Oostende hun ziel en zaligheid.

"Oostende leeft altijd. Hier is het elke dag vakantie. Gaan wandelen langs de dijk, een terrasje doen, de winkelstraat afdweilen of genieten van een lekkere garnaalkroket: Oostende heeft alles wat we willen en we geraken overal te voet of met de tram. Ons huis verkopen in Oostkamp was de beste beslissing van mijn leven." Johnny is geboren en getogen in Oostkamp. Hij was jarenlang gemeentearbeider en met zijn vrouw Véronique woonde hij er 34 jaar, maar melancholie is niet aan hem besteed, noch aan zijn drie kinderen. "Zij zijn content dat we nu aan zee wonen. In de zomer vechten ze om hier een weekje vakantie te spenderen", lacht Johnny die zich zichtbaar amuseert.

De droom die de oma en opa van twee kleinkinderen vandaag waarmaken is ook een klein beetje de verdienste van Potrell. Vooral omdat de verhuis richting zee en strand verbazend snel ging. In maart informeerden ze voor het eerst om hun huis te verkopen.

In mei was de koningin der badsteden al de nieuwe thuisbasis.

Een jaar later deden de nieuwe bewoners hun in-trede in Johnny’s en Véroniques vroegere, nu gerenoveerde huis. "Ik had maar één voorwaarde om ons huis te verkopen: dat ik het na de renovatie nog eens zou mogen zien. Kevin van Potrell, die alles voor ons regelde, hield woord, net als bij de eerste ontmoeting toen hij weigerde een prijs te schatten. Hij wou eerst alles eens narekenen. Terecht. Hij wist goed genoeg wat hij deed. En geloof me, ik zou het zeggen als het anders was, want charlatans komen er bij ons niet in."

Wilt u zefl snel en eenvoudig uw huis, appartementsgebouw, bouwgrond of bedrijfsgebouw verkopen zonder rompslomp? 

Uw pand aan Potrell aanbieden