Nieuwbouw als missie van Potrell

06/01/2016

Bestaande huizen renoveren en op de markt brengen als nieuwe woningen van hoge kwaliteit, klaar voor nieuwe gezinnen en een nieuw leven. Het is van bij de start de missie van Potrell en van zaakvoerders Bart Sobry en Lieselot Deceuninck. En ook al groeit het bedrijf volop, de filosofie staat – hoe kan het ook anders - als een huis.

Onze gerenoveerde woningen moeten evenwaardig zijn aan nieuwbouw.

Dat de lat hoog ligt bij Potrell, blijkt als zaakvoerder Bart Sobry spreekt: “Onze huizen moeten evenwaardig zijn aan nieuwbouw”, zegt hij zonder verpinken.

“Dat is niet evident, maar door altijd vernieuwend te zijn met technieken en materialen blijft onze kwaliteit stijgen.” Om dat te bewijzen kan je op elk moment een van de werven bezoeken, zo zie je als potentiële koper met eigen ogen een toekomstige thuis transformeren. Het is een onderdeel van het Potrell-DNA waarin kwaliteit, open communicatie en service de hoogste waarden zijn. “We zetten lijf en leden in voor onze klanten. Liefst figuurlijk, maar als het nodig is ook letterlijk. De snelheid en grondigheid waarmee we uitdagingen oplossen, daarmee maken we het verschil. Ik ben 7/7 bereikbaar en ook in de vakantieperiode staat een interventieploeg paraat.”