Liever professioneel renoveren dan zelf verbouwen

26/09/2016

Een stijlvol, maar oud pand van een lokale volksvertegenwoordiger omvormen tot een hedendaagse en ruime gezinswoning. Pas toen Lynn en Yves zeker waren dat anderen het voor hen konden renoveren, waren ze helemaal verkocht. “We wilden het niet kopen tot we zeker waren dat er genoeg budget overbleef voor renovatie. Door POTRELL, want zelf kennen we er niets van.”

Het kostte Lynn en Yves moeite om hun ouders te overtuigen van hun droompand uit 1950. Zij zagen het potentieel niet, Lynn en Yves gelukkig wel. Al was er één voorwaarde: het huis moest van kelder tot zolder gerenoveerd worden. “Wij hebben daar de kennis, noch de ervaring voor. En twee jaar lang zelf verbouwen, zagen we niet zitten.”

Pas toen we zeker waren dat POTRELL het huis voor ons kon renoveren, kochten we de woning

Bart van POTRELL zei “Natuurlijk”. Als trotse eigenaars van het historisch pand kwamen Lynn en Yves even later langs. “We kregen een voorstel voor een nieuwe indeling van het huis. Die was meteen goed. En slim, want door de badkamer te verplaatsen ontstond extra ruimte voor een apart toilet. Een praktische ingreep waar we zelf niet aan dachten.”

De stress en tijdsdruk van het verbouwen lieten ze met plezier over aan de bouwcoördinatoren van POTRELL. Lynn en Yves concentreerden zich op de leuke zaken: “Het kiezen van het parket, de tegels, de keuken. De rest kwam sowieso wel in orde.” Gelukkig voor Lynn ­– “Ja, ik ben ongeduldig van aard” – was de renovatie na 5 maanden compleet. Dat werd gevierd met een feestje op de oprit. “De huissleutels waren mijn verjaardagscadeau. Een verrassing van Yves. Zelfs POTRELL zat mee in het complot om de oplevering voor mij geheim te houden.”

De voordelen

  • totaalrenovatie van A tot Z
  • grondige aanpak volgens stappenplan 
  • hoogwaardige materialen en afwerking
  • volgens eigen smaak en budget
  • samenwerking en begeleiding van start tot finish
  • vertrouwen, inspraak één aanspreekpunt
  • 24/7 service

Is uw woning ook aan een totaalrenovatie toe? Vul ons formulier in en wij contacteren u binnenkort terug. 

Uw project aan Potrell voorstellen