INSTUIF

06/11/2018

Potrell transformeerde recent deze burgerwoning in Kortrijk. De nieuwe bewoners klonken alvast op hun nieuwe thuis!

In de centrumstad Kortrijk transformeerde POTRELL recent deze burgerwoning.

HEDENDAAGS MET AUTHENTIEKE ELEMENTEN

De authentieke burgerwoning werd volledig gerenoveerd met respect voor het originele karakter en waarbij de nieuwe bewoners hun eigen smaak en persoonlijkheid aan de woning konden toevoegen. Binnenkomen doe je via de voordeur waarvan het karakter bewaard werd. Opvallend in de hal zijn de authentieke elementen die de trap en de inkom sieren. Deze werden behouden en bij de renovatie zelfs in de verf gezet. Daarnaast lag de focus op het creëren van ruimte binnen de bestaande contouren. Het gelijkvloers is één grote ruimte geworden met een stalen glazen deur. Hierdoor is er een open gevoel met veel licht, maar blijven de ruimtes tegelijkertijd heel gezellig.

INSTUIF

De nieuwe bewoners konden bij hun aankoop genieten van de tijdelijke actie “Koop nu een woning en krijg je instuif cadeau”.

We hebben enorm genoten van deze instuif. Het was een topavond. Ook onze gasten waren onder de indruk! Bedankt. - Lisa en Benjamin - 

Hun gasten werden verwelkomd in de volledig afgewerkte woning met een maximum aan sfeer en gezelligheid. Er werd geklonken op hun nieuwe thuis, gekookt in de gloednieuwe keuken en de eerste leuke herinneringen werden er gecreëerd.

Geniet via de foto's ook even mee!