Hier krijg je veel meer waar voor je geld

04/05/2016

An en Tom wonen dan wel in het Antwerpse Duffel, om een opbrengsteneigendom te renoveren zakken ze met plezier af naar Roeselare. En naar POTRELL. “We zochten al een tijdje naar een woning om te verhuren. Niet in Antwerpen: in West-Vlaanderen is de prijs-kwaliteitsverhouding veel beter. Je krijgt veel meer waar voor je geld. Ook op de huizenmarkt”, weet Tom die verschillende steden met elkaar vergeleek tijdens een eigen marktonderzoek. 

“Roeselare is een levendige stad met veel potentieel. Kijk maar naar de winkelstraten. Je voelt aan alles dat er een positieve dynamiek heerst. En het kan toeval zijn, maar alle mensen die we hier ontmoeten, zijn vriendelijk én gedreven. Alles gaat hier makkelijk.”

Via POTRELL kwamen An en Tom een te renoveren woning vlakbij het Roeselaarse station op het, euh, spoor. Ze kochten het huis en stelden POTRELL aan als aannemer voor hun renovatie. “Zelf de werf coördineren was door de afstand geen optie. Bovendien maken te veel tussenpersonen de werken onnodig moeilijk en duur. De stijl en service van POTRELL voelde meteen goed aan. Net als de timing. In minder dan vijf maanden is het huis klaar voor verhuur.”

Zelf de werf coördineren was door de afstand geen optie. Bovendien maken te veel tussenpersonen de werken onnodig moeilijk en duur. 

Die verhuur is volledig in handen van SVK, Sociaal Verhuur Kantoor. Daardoor zijn An en Tom al minstens negen jaar zeker van vaste huuropbrengsten. “Voor we de sleutels overhandigen, staat ons nog één iets te wachten: zelf een weekendje spenderen in het vernieuwde pand.” An is nu al enthousiast. “Roeselare moeten we nog leren kennen, maar het huis, daar zijn we nu al fan van. Ik zou er zelf kunnen wonen.