Die gast die vergroeid is met zijn telefoon: dat ben ik

04/10/2015

Stijn Daels (31) - projectleider bij Potrell: Renoveren is constant zoeken naar oplossingen. Dat maakt het prettig en vooral uitdagend.

Plannen, delegeren, coördineren en communiceren. Het zijn de talenten van Stijn. Talenten die van pas komen als vrijwillige brandweerman in Gits, maar vooral als projectleider bij Potrell. Niet enkel om de renovatiewerven op te volgen, ook om een uitstap of bedrijfsfeestje te organiseren. “Werfvragen of andere verzoeken: het komt allemaal bij mij terecht. Die gast die vergroeid is met zijn telefoon: dat ben ik”, glimlacht hij. Toen Stijn in 2012 startte bij Potrell werden zowat twintig gerenoveerde woningen op-geleverd. Dit jaar zullen het er vijftig zijn.

De groei gaat enorm snel en met de groei stijgt ook de kwaliteit dankzij de ervaring die is opgebouwd.

“Sowieso is elke renovatie uniek en werken we enkel met materialen waar we zelf volledig in geloven, maar vandaag kunnen kopers zelf hun parket, vloer of keuken kiezen. Dat maakt elke woning veel persoonlijker. Dat is ook het prettige en het uitdagende aan renoveren: het is constant zoeken naar oplossingen.”

Het is geen toeval dat Stijn bij Potrell terecht kwam. Hij maakt er deel uit van wat je een Gitse enclave kan noemen. "Als Gitsenaar kende ik hier al veel mensen op voorhand. Ik ben zelfs peter van de dochter van een collega en ook een oud-studiegenoot werkt hier. Dat we elkaar goed kennen is enkel een voordeel. Als na een lange dag de stress stijgt, kan je al eens je hart luchten en toch blijven lachen." Met de komst van een nieuwe collega wil Stijn dit jaar graag de renovatie van zijn eigen woning verder zetten. "Met eigen handen en op eigen tempo. Het is niet omdat ik op kantoor zit dat ik twee linkerhanden heb, hè."